Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Модні каблучки 2023: стильні ідеї для заручин

У суспільстві міцно закріпилася традиція дарувати дівчині обручку на заручини, коли обранець підносить коханій заповітну коробочку. Найчастіше в ній знаходиться витончений виріб із благородного металу — золота чи срібла, інкрустований каменем. Це класичний безпрограшний варіант, який вже багато століть залишається поза часом. Однак модні віяння не оминули і цей традиційний предмет ювелірного гардероба, представивши оригінальні ідеї для сміливих та стильних. Розкажемо, яку каблучку вибрати у 2023 році, щоб бути у тренді.

Шукаємо ідеальну прикрасу, або як отримати заповітне «Так»

Хоча сам подарунок не такий важливий, як його сенс, він може бути абсолютно унікальним, яскравим і сучасним, для справжньої модниці.
Тому варто відразу визначити критерії вибору товару, щоб знайти ідеальний варіант, який підкреслить індивідуальність та стане важливою частиною повсякденного гардероба. Отже, на що звернути увагу:


  1. Метал. Популярні золото та платина у холодному білому кольорі, які гармонують із кристалами будь-яких відтінків. Більш доступною за ціною альтернативою може стати срібло 925 проби із захисним покриттям. Жовте золото також не втрачає актуальності.

  2. Камінь. Традиційно каблучки для заручин прикрашають діамантами, але також актуальні інші самоцвіти — сапфір, смараґд, топаз, рубін, аметист. Вставка може бути як великою, так і невеликою, кольоровою або напівпрозорою, один кристал або розсип.

  3. Дизайн. У моді сміливі форми та фантазійна геометрія, вигнуті лінії з інкрустацією, навмисне жіночні та нейтральні коштовності, а також незвичайні текстури.

Не менш важливо правильно вибрати розмір за допомогою простої нитки та таблиці або на примірці. А тепер перейдемо до головних трендів ювелірної моди в Україні, які допоможуть знайти єдину та неповторну заручну прикрасу.

Коли розмір має значення

Все частіше модниці вибирають помітні персні з широкими обідками та великими вставками. Повертається популярність прикрас у барочній стилістиці, що нагадують фамільні коштовності. Стильно виглядають моделі з цікавими деталями та складною геометрією. Наприклад, доповнені дорогоцінними та напівдорогоцінними кристалами. Також актуальні лаконічні заручні каблучки з алмазною гранню та незвичайними текстурами, які надають витонченого блиску та оксамитовості.

Багатство каміння

Каблучка з інкрустацією — звичний варіант заручної прикраси. Останнім часом все більшої популярності набирають моделі з декількома вставками. Це можуть бути 2 або 3 камені різного розміру, великий кристал в оточенні розсипу самоцвітів або блискуча доріжка.

Окрім традиційних діамантів, варто звернути увагу на кольорові вставки. Кристали зеленого, синього, фіолетового, червоного відтінків виглядають стильно та яскраво, привертають погляди та підкреслюють індивідуальність. Наймодніші вироби 2023 року прикрашають:

  • смарагди;
  • сапфіри;
  • рубіни;
  • аквамарини;
  • гранати.

Мають стильний вигляд різнокольорові камені в сріблі та золоті, вони можуть бути однаковими та різними за розміром. Серед дизайнерських творінь завжди можна вибрати оригінальний варіант для особливого випадку — пропозиції руки та серця.

Мінімалізм

Лаконічні прикраси з нейтральним дизайном — ще один активний тренд поточного року. У моді сміливі, потужні моделі, як зі сторінок чоловічого каталогу, які цінуються за універсальність і строгий стиль. Вони поєднуються з іншими ювелірними виробами, доповнюють повсякденний образ, підходять до ділових костюмів та вечірнього вбрання.

Вінтажна класика

Повертається мода на коштовності з історією чи спеціально зістарені прикраси, ніби з бабусиної скриньки. Дизайнери часто надихаються минулим, створюючи ексклюзивні творіння у вінтажному стилі, оформлені перлами та іншим камінням з огранюванням кабошон. Виріб виглядає неординарно та витончено, втілює традиційні цінності та підкреслює вишуканий смак.

Тренд на індивідуальність

При виборі прикраси на заручини необов'язково орієнтуватися на загальноприйняті канони та забобони, головне — щоб вона подобалася володарці. Мода 2023 вітає індивідуальність та природність, дає можливість переосмислити класику та знайти нові цікаві рішення. Дизайнери враховують вподобання сучасних дівчат та пропонують велику різноманітність моделей:

  • розімкнені;
  • витончені доріжки;
  • вінтажні;
  • футуристичні форми.

Вузькі та масивні вироби з великою вставкою та розсипом кристалів, суворі геометричні форми та нестаріюча класика — асортимент настільки великий, що кожна знайде варіант на свій смак. Ідеальну каблучку на заручини ви можете замовити в інтернет-магазині AURUM.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд